Podpora podnikání napříč Evropou – Bibby u kulatého stolu na Britské ambasádě v Praze

Zástupci Bibby Financial Services, a.s. poskytli cenné rady 25 britským firmám, jak postupovat při vstupu na český trh. Hlavním tématem byla oblast financování, ochrany proti kurzovým výkyvům či prověření bonity jejich nových českých odběratelů. Dny exportu pořádaných Britskou obchodní komorou a Britským velvyslanectvím The Midlands Engine, Export Insight Visit to Prague se konaly 15.3.2017.

Zakončení dne proběhlo v mimořádných prostorách britské ambasády, kde ve velice příjemné atmosféře jídla, pití a dobré nálady na nás čekali účastnici s dotazy, ať už ke spolupráci nebo fungování českého obchodního prostředí či zprostředkování kontaktů za účelem navázaní obchodních vazeb. Jeden z klientů projevil zájem o konkrétní financování – kontaktovali jsme naše kolegy z BFS UK, kteří mu potřebné finanční prostředky poskytnou z domovské pobočky. Dva další zájemci prostřednictvím našich kontaktů uvažují o rozběhu exportů do ČR.

Zájem ze strany firem byl skutečně velký, což nás velmi těší. Díky pobočkám Bibby Financial Services po celém světě můžeme klientům poskytnout velmi užitečné informace a dává nám to možnost podpořit jejich podnikání i v případě, že nemají sídlo na území ČR.

 

20 března 2017


Zavolejte nám

Zavolejte nám ještě dnes 800 111 008

nebo