Financování exportu vyžaduje finančního experta

Vývoz služeb nebo produktů na trhy za hranice České republiky je lákavý pro většinu firem. Větší trhy, větší objemy, růst výroby, ale bohužel i zvyšování rizika a náročnosti na řízení toku financí. Ačkoliv se může zdát, že mezinárodní transakce je prakticky stejná jako ta tuzemská, opak je pravdou. Už jen delší geografická vzdálenost, nedokonalá znalost trhu a delší lhůty na zpracování jednotlivých operací nepatřičně zvyšují riziko podnikání. Díky silnému finančnímu partnerovi můžete nejen maximalizovat vývoz, ale současně minimalizovat s tím spojené nástrahy exportu.

Klíč k úspěchu – exportní factoring

Říkáte si, jak se vypořádat s dlouhými lhůtami splatnosti při zvýšeném objemu zakázek a obchodních příležitostí? Jak se chránit před neuhrazenými pohledávkami nebo jak co nejlépe prověřit svého zahraničního obchodního partnera před tím, než s ním podepíšu smlouvu? Ten správný finanční partner toto všechno vyřeší za vás. Přes desítky exportně zaměřených firem dlouhodobě v ČR financuje britská factoringová společnost Bibby Financial Services. Jedná se o největšího nezávislého poskytovatele provozního financování s více než 35 letou historií. Díky perfektní znalosti specifik exportního odvětví přinášejí každému klientovi řešení přesně na míru dle jeho potřeb. To znamená, že vám peníze za faktury proplatí ihned po jejich dodání – v domácí nebo zahraniční měně. Prověří bonitu vašich zákazníků, před neuhrazenými fakturami vás ochrání až do výše 90 % hodnoty faktury nebo se třeba přizpůsobí vašim sezónním výkyvům.

Spoustu výhod pro rozvoj firmy

Vzhledem k tomu, že financování faktur není půjčkou, společnosti nevykazují žádné dluhy.

Díky factoringu získáte specializovanou službu správy pohledávek, která vám umožní soustředit svůj čas a energii na vaši firmu. S vylepšením peněžního toku budete schopni lépe realizovat nové příležitosti, přijímat nové zakázky nebo rozšiřovat a investovat do vašeho podnikání.

17 října 2018

Zavolejte nám