Dvojnásobné ocenění Bibby Financial Services

Společnost Bibby Financial Services (BFS) získala na BCR Receivables Finance International Awards 2020 dvě ocenění - Poskytovatel financování malých a středních podniků a Nezávislý poskytovatel factoringu za rok 2019.

Richard Carter, generální ředitel BFS pro Evropu a Asii řekl: ,,Naším posláním je pomáhat malým a středním podnikům prosperovat prostřednictvím financování ušitého na míru. Vyznamenání v těchto dvou kategoriích je fantastickým úspěchem a svědčí o naší snaze podporovat malé a střední podniky. Chtěl bych poděkovat našim týmům z celého světa za jejich tvrdou práci a nasazení.“

BCR Publishing je předním poskytovatelem zpráv o trhu, událostech a školení pro odvětví globálního financování pohledávek. Mezinárodní ocenění jsou určena všem podnikům nabízející financování pohledávek, včetně bank, nebankovních společností, technologických společností, fintechů, poradenských společností a právních poradců.

Richard Carter dodal: „V BFS jsme hrdí na naše vztahy s klienty. Být oceněn jako přední poskytovatel financování malých a středních podniků ukazuje, že náš přístup funguje, a to se odráží v naší vynikající úrovni spokojenosti klientů. Navzdory výzvám, na které upozorňují změny v hospodářské a politické situaci, jsme i nadále odhodláni podporovat malé a střední podniky s individuálním přístupem, který potřebují. S naší schopností globálního financování přesahující 1 miliardu GBP máme prostor pro rozšíření naší podpory pro mnoho dalších společností a pomáhat jim prosperovat.

BFS podporuje více než 12 000 firem na celém světe. Poskytuje pracovní kapitál, peněžní toky a směnárenské služby, pomáhá malým a středním podnikům růst a prosperovat na mezinárodních i domácích trzích.

12 března 2020

Zavolejte nám