Historický rekord překonán. Klientům jsme v listopadu profinancovali 412 milionů korun

Po začátku letošního roku se firmy postupně vzpamatovávaly z důsledků lockdownu a velice pomalu se jim opět dařilo uzavírat nové obchody. To platí i o našich klientech, kteří až po letních měsících opět rozjeli podnikání na maximum a mohli tak uspokojit poptávku stávajících i nových zákazníků, což se pozitivně projevilo na nárůstu požadovaného financování. To v listopadu překonalo historické maximum.

„Letos jsme zlomili rekord z roku 2017, kdy jsme profinancovali během října 396 milionů korun. Opět se projevuje silný poslední kvartál, který většinou bývá nejúspěšnější,“ komentuje výsledek Petr Novák, Chief Operating Officer.

Factoringová společnost Bibby Financial Services má dobře nakročeno i k překonání celoročního obratu, který byl historicky nejvyšší v roce 2018 a činil 3 864 milionů Kč. „Jsem přesvědčený, že do konce roku 2021 překonáme magickou hranici profinancovaných 4 miliard korun a stabilní růst si udržíme i v roce 2022. Chci poděkovat všem našim zaměstnancům, kteří odvádí skvělou práci a bez nich by tento úspěch nebyl možný,“ dodává Novák.

2 prosince 2021


Zavolejte nám

Zavolejte nám ještě dnes 800 111 008

nebo